Harmolux, tende, Zadar

O nama


Tenda je kao moderan proizvod doživjela veliku evoluciju kako u pogledu konstrukcija koje se danas proizvode od visoko kvalitetnih materijala, tako i u pogledu tkanina koje se upotrebljavaju u njihovoj proizvodnji.

Tvrtka je osnovana prije 30 godina a bavila se uređenjem unutarnjeg izgleda ambijenta, kao što su uređenje restorana, kafeterija, ureda te stambenih obajekata. Nakon kratkog vremena uz suradnju s najrenomiranijim inozemnim tvrtkama pokušavamo sve veću pažnju posvećivati zaštiti od sunca u kojoj među ostalim važnu ulogu svakako ima i tenda, kao najstariji način obrane od sunčevih zraka.

Uočivši potrebu podneblja za ovim proizvodom, a imajući u vidu složenost našeg tržišta, dali smo si truda da na našem području ponudimo kvalitetan, a istovremno cijenom pristupačan proizvod. Visoka kvaliteta, profesionalnost u poslovanju, značajke su današnjeg Harmoluxa koji više od 20 godina posvećuje jednom proizvodu - tendi.

Danas, tvrtka posjeduje proizvodno skladišnu halu u Poličniku, na 1500 m², u kojoj se razvijaju novi programi i pravci Harmoluxa. Uz nove partnere, i nove ideje, Harmolux će proširiti svoj proizvodni program, i konstantno raditi na inovacijama i što kvalitetnijim rješenjima u zaštiti protiv sunca.


Partneri

Generalni smo zastupnik tvrtke PARA' - Italy, jednog od vodećih svjetskih proizvođača akrilnog platna za unutanju i vanjsku primjenu. Kvaliteta materijala koje koristimo, možda je i najveći adut naše tvrtke.
Otporni na vremenske uvjete, Harmolux proizvodi našli su put di potrošača.
Platno zadržava boje bez obzira na intezitet i toplinu sunca, a njegova čvrstoća u kombinaciji s konstrukcijama također proizvedenih od biranih kvalitetnih materijala odolijevaju vjetru bolje nego ikad.
S ponosom možemo tvrditi da zahvaljujući našim partnerima radimo najkvalitetnije proizvode na tržištu.

Harmolux, tende, Zadar

Katalozi


Pogledajte naše
najnovije kataloge
proizvoda

Više...